Home / Actual / (Tărlungeni) 3 bărbați s-au ales cu dosare penale pentru “furt calificat” și ”complicitate la furt calificat”

(Tărlungeni) 3 bărbați s-au ales cu dosare penale pentru “furt calificat” și ”complicitate la furt calificat”

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt calificat” și ”complicitate la furt calificat”.

Din cercetările efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că în noaptea de 26/27 august 20222, un bărbat, în vârstă de 30 ani, ce purta mască pe față, împreună cu un tânăr, în vârstă de 15 ani, ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială din localitatea Tărlungeni, județul Brașov, iar din interiorul acesteia ar fi sustras un aparat electronic pentru plăți facturi în care se afla suma de 3.035 lei.

Activitatea infracțională le-ar fi fost înlesnită de către un alt bărbat, în vârstă de 42 ani, care i-ar fi ajutat să transporte bunul sustras.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Secția de Poliție Rurală Feldioara, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, Poliția Municipiului Brașov – Secțiile 1-5 Poliție și Biroul de Investigații Criminale au desfășurat ample  activități investigativ-operative pentru identificarea, depistarea și probarea activității infracționale a celor trei persoane bănuite de sâvârșirea faptei, iar la data de 28 august a.c., polițiștii brașoveni au efectuat 4 percheziții domiciliare la adresele de domiciliu ale suspecților.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați în vârstă de 30 ani, respectiv 42 ani au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, iar ulterior, la data de 29 august a.c., instanța de judecată a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 zile față de bărbatul, în vârstă de 30 ani.    

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia