Home / Tărlungeni / Tărlungeni: 0,35 la mie incidența COVID-19. Primarul Severius Beșchea îndeamnă la vaccinare și oferă propriul exemplu

Tărlungeni: 0,35 la mie incidența COVID-19. Primarul Severius Beșchea îndeamnă la vaccinare și oferă propriul exemplu

Ieri, administrația din Tărlungeni a primit de la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov o Hotărâre prin care era constatată rata de incidență a cazurilor Covid19 in Tarlungeni de 0,35 cazuri la mia de locuitori.

Această rată este in continuă scădere, tendința fiind una generală, la nivel național. Scăderea este coroborată cu creșterea numărului de persoane vaccinate și se vede clar că numărul cât mai mare de persoane vaccinate duce spre normalitatea pe care toți o dorim.

M-am vaccinat contra Covid19, cu serul Astra/Zeneca. Am încredere in vaccinurile care au fost autorizate în România și în efectele pozitive ale acestei imunizări. Deja se discută despre eliminarea a mai multor restricții și beneficii.

spune primarul Severius Beșchea

În acest sens acesta a făcut toate diligențele pe care le-a putut face ca primar pentru a da posibilitatea unui număr cât mai mare de cetățeni ai Tarlungeniului de a fi imunizați și să nu mai fie nevoie să călătorească spre alte localități cu programări poate mai greu de respectat.

Astfel, în Tărlungeni va funcționa un centru mobil de vaccinare.

Tot ce trebuie să facă locuitorii interesați este să se înscrie pe lista persoanelor interesate prin completarea unui formular disponibil la www.comunatarlungeni.ro/vaccinare și să își convingă familia, prietenii, cunoscuții că doar așa scăpăm de această pandemie și de restricții.

conform comunicat Severius Beșchea – primar comuna Tărlungeni

La Săcele se redeschid sălile de sport, Centrul Multicultural și Educațional și Canionul și Tiroliana 7 Scări

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia