Home / Actual / La Săcele se redeschid sălile de sport, Centrul Multicultural și Educațional și Canionul și Tiroliana 7 Scări

La Săcele se redeschid sălile de sport, Centrul Multicultural și Educațional și Canionul și Tiroliana 7 Scări

Scaderea incidentei infectarilor COVID-19 la Sacele a determinat Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al Municipiului sa relaxeze masurile in perioada urmatoare.

Din data de 10.05.2021 se reia activitatea Centrului Multicultural si Educational din Municipiul Sacele cu respectarea in continuare a masurilor legale pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Tot data de 10.05.2021 se reia activitatea in Salile de sport de pe raza Municipiului Sacele cu respectarea in continuare de catre administratorii acestora, a masurilor legale pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Incepand cu data de 08.05.2021 cu respectarea de catre administrator a prevederilor legale incidente aflate in vigoare, se reia in zilele de sambata si duminica activitatea la Canionul 7 Scari urmand ca activitatea Tirolienei sa fie reluata ulterior si anuntata public.

Prezenta hotarare se va face publica, totodata transmitandu-se ca document oficial tuturor structurilor implicate pentru punerea in aplicare, spune comunicatul Primariei Sacele.

111 locuri de parcare sunt scoase la concesionare în Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia