Home / Actual / Târgul de Crăciun de la Săcele are loc pe 14-15 Decembrie

Târgul de Crăciun de la Săcele are loc pe 14-15 Decembrie

Da, da, este exact cum ați văzut! Târgul de Crăciun a ajuns deja la ediția a 10-a.

De 10 ani așteptăm Crăciunul împreună, de 10 ani avem oportunitatea în continuare să ne promovăm artiștii meșteșugari localnici și să ne cumpărăm cadourile pentru cei dragi de la ei. Aceste cadouri sunt unice și foarte speciale. În timpul creării lor artiștii le fac cu multă-multă dăruință, dragoste și o atenție foarte mare pentru a avea un rezultat deosebit și perfect.

Evenimentul din anul acesta aduce și niște noutăți împreună cu tradiția lui: în primul rând, se schimbă locul de desfășurare al acestuia! Ne mutăm pe Bld. Brașovului, nr. 55, lângă stațiile de autobuz de la hotar, în parcarea cea mare. Vă așteptăm cu mult drag, tombolă și surprize. Concerte, ateliere artizanale și căsuță cu bunătăți vă va aștepta cu mare drag.

În curând urmează și programul detaliat, iar până atunci să nu uitați să vă notați: 14-15 DECEMBRIE – TÂRG DE CRĂCIUN!

De asemenea, se poate aplica pentru a participa la târg ca și vânzător. Dacă faceți lucruri manuale, dacă aveți produse artizanale sau handmade pe care doriți să le vindeți, vă rugăm să ne sunați la numărul de telefon 0743054887 sau să o căutați pe Sipos Emese.

Vă mulțumim!

Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați pagina oficială al evenimentului: https://www.facebook.com/events/414709112771993/.

Nu e bine! Doar 17% din respondenţii săceleni apreciază serviciile de salubritate din oraş

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia