Home / Actual / Clubul Sportiv RYU Fitness din Săcele, primele rezultate vizibile

Clubul Sportiv RYU Fitness din Săcele, primele rezultate vizibile

RYU Fitness Studio din Săcele, cea mai nouă locație destinată fitnessului din municipiu, obține primele rezultate vizibile la competițiile sportive.

Acest lucru a fost posibil datorită faptului că administratorii RYU Fitness își doresc ca locația lor să fie mai mult decât un centru dedicat celor ce iubesc mișcarea.

Dorința a dus la crearea Clubului Sportiv RYU Fitness, cu luptele libere ca primă disciplină sportivă cu antrenamente periodice.

Lucian Solga (foto centru), antrenorul secție de lupte libere, și-a suflecat mânecile și s-a apucat de treabă. Iar când pui suflet în ceea ce faci, indiferent de nivel, rezultatele nu au cum să nu apară.

Astfel, micii sportivi ai Clubului Sportiv RYU Fitness, secția lupte libere, au primit botezul primei competiții de anvergură, Cupa Cetate Râșnov 2019, acolo unde nu s-au lăsat deloc intimidați.

Ba chiar au reușit performanțe frumoase și încurajatoare: un loc I, două locuri III și un loc IV. Acestea au fost obtinute de sportivii Pripitu Iulia, Trifan Eduard, Maftei Raul, Moldovan Raul și Florescu Darius.

Să-i felicităm pe cei din Clubul Sportiv RYU Fitness Săcele!

La secția de lupte libere copiii pot fi înscriși de la vârsta de 5 ani în sus, costurile sunt de 80 de lei pe luna de copil, iar antrenamentele au loc în zilele de luni, miercuri și vineri, de la orele 18.30 și 19.30

Sala de fitness, personal training-ul format din nutriție și antrenament), cursurile de aerobic, exercițiile de pilates sau circuitul funcțional, toate vă stau la dispoziție pentru a vă transforma silueta și tonifia corpul.

Toate acestea le veți putea găsi la RYU Fitness Sacele, în Cernatu, pe strada Ady Endre, nr 39.

 

Concert Direcția 5 – Live în orașul tău! Pe 4 decembrie la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia