Home / Actual / Tânăr prins în flagrant la Săcele, acuzat de șantaj și amenințare

Tânăr prins în flagrant la Săcele, acuzat de șantaj și amenințare

Un  tânăr de 19 ani din Brașov a ajuns în beciul Poliției după ce și-a șantajat fosta iubită cu filmări indecente. Cei doi tineri au făcut sex luni în șir, iar tânărul a filmat scenele cu acordul iubitei, cu câteva luni mai mică. În urmă cu câteva zile, cei doi s-au certat.

I-a solicitat victimei, pentru a nu da publicității aceste înregistrări, suma de 50 de euro și telefonul ei mobil. Urmare a reclamației pe care persoana vătămată a depus-o la Poliția Brașov, s-a organizat un flagrant delict,

 prim-procurorul Carmina Reit de la Parchetul Judecătoriei din Brașov

Flagrantul s-a organizat în Săcele, iar ulterior acestei activități procedurale, suspectul a fost condus la sediul Parchetului Judecătoriei Brașov pentru dispunerea măsurilor legale,

a explicat, pentru BrașovTV.com, subcomisarul Ionuț Marin de la Inspectoratul Județean de Poliție din Brașov. 

Principalul suspect a recunoscut că i-a cerut fetei bani și telefonul mobil, dar a susținut că totul a fost o glumă și că, nu ar fi dat niciodată publicității imaginile. Tânărul fost reținut și arestat sub acuzația de șantaj, dar a contestat hotărârea. Până când se va emite sentința definitivă, ființează prezumția de nevinovăție.

sursa: BrasovTv.com

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply