Home / Actual / Surprize și atmosferă frumoasă la Săcele

Surprize și atmosferă frumoasă la Săcele

Campionatul European de fotbal EURO 2016 începe astăzi și se anunță a fi un adevărat regal fotbalistic. Deschizătoarea balului este chiar echipa națională a României care va întâlni astazi, vineri 10 iunie, de la orele 22:00 pe Stade de France reprezentativa similară a Franței, țara gazdă a competiției.

Un astfel de eveniment nu poate fi savurat decât în compania prietenilor sau a altor iubitori ai fenomenului și nici un loc din Săcele nu este mai potrivit pentru asta ca terasa restaurantului Fényes din Cernatu.

Pentru a oferii iubitorilor fotbalului o experiență de neuitat, Restaurantul Fényes își așteaptă clienții la fiecare meci pe terasa de vară cu un meniu excelent, special pregătit pentru microbiști, cu mâncare delicioasă și bere rece, dar și alte surprize.

Pentru a vedea meniul și alte informații vă recomandăm să intrați aici pe pagina evenimentului.

Hai să susții Echipa Națională a României sau să urmărești orice meci din cadrul Campionatului European, într-o atmosferă excelentă. Ne bucurăm împreună de sărbătoarea fotbalului european!

Hai România!

afis_web_s

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply