Home / Actual / Sunt și doamne ce se urcă băute la volan. Polițiștii au oprit una în trafic pe Bulevardul George Moroianu din Săcele

Sunt și doamne ce se urcă băute la volan. Polițiștii au oprit una în trafic pe Bulevardul George Moroianu din Săcele

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 15 octombrie 2022, în jurul orei 17.50, în cadrul unei acțiuni pe linie rutieră, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, o femeie, în vârstă de 52 ani, care conducea un autovehicul pe bulevardul George Moroianu din municipiul Săcele, județul Brașov.

Procedându-se la testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,53 mg/l alcool pur.

În consecință, aceasta a fost condusă la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

(Editorial) Vor mai vota cu Popa Virgil locuitorii din cartierul Electroprecizia? – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia