Home / Actual / Stirile “rele” din Sacele

Stirile “rele” din Sacele

Deşi consideram că aceste ştiri nu sunt pozitive sau despre lucruri pozitive, ne facem datoria şi le grupăm pe toate într-un singur articol pentru a nu vă stresa foarte tare.

–         Newsbv.ro ne anunta ca Poliția municipiului Săcele a efectuat o acțiune cu efective mărite în cartierul Gârcini, pentru depistarea persoanelor care se sustrag arestării preventive, precum și pentru prevenirea delictelor silvice.În timpul acțiunii, polițiștii au  prins doi localnici de 20 și 35 ani, pe numele cărora magistrații brașoveni au emis în lipsă mandate de arestare preventivă. Aceștia sunt suspectați de comiterea, în acest an, a mai multor furturi prin efracție, din locuințe și societăți comerciale aflate în municipiile Brașov și Săcele, cu un prejudiciu total de peste 10.000 lei (bunuri casnice, țigări, băuturi, sume de bani).Suspecții au fost reținuți de polițiști și încarcerați în arestul I.P.J. Brașov, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii lor activități infracționale.

–         De asemenea, în timpul acțiunii, polițiștii au  surprins în flagrant un alt localnic de 22 ani, care sustrăsese din curtea unei locuinţe un calorifer din fontă, ca urmare este cercetat în stare de libertate pentru furt. Polițiștii au aplicat în timpul acțiunii  10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.680 lei, dintre care 8 la Legea Circulației și 2 la Legea Silvică și au reținut un certificat de înmatriculare auto. Informatia a fost oferita tot de newsbv.ro.

–         “Buna ziua Braşov” ne povesteşte că un localnic din Săcele s-a gândit să devină întreprinzător, mai ales ca oraşul nostru are suprafeţe imense de pădure. Astfel omul şi-a luat căruţa şi s-a apucat de treabă. A umplut-o cu lemne şi se gândea să valorifice marfa. Curat ghinion ! L-a oprit poliţia, l-au tras pe dreapta şi l-au legitimat. Cum nu avea documente de provenienţă a lemnului, i l-au confiscat pe tot şi i-au dat şi o amenda de 2000 de lei. Marfa a ajuns în custodia Regiei Locale a Pădurilor Săcele. Aşteptăm şi partea bună a veştii: că şi-a plătit ăla amenda şi i-au confiscat şi atelajul.

–         Un individ a fost trimis în judecată pentru că acum 1 luna l-a înjunghiat pe un cetăţean după o altercaţie prin zona Babarunca. “Tentativa de omor calificat” este încadrarea pentru faptaşul de 19 ani, care în 28 iunie 2013, pe la orele 22:00 l-a luat la bataie pe un săcelean de 58 de ani pentru ca în final să-i aplice şi o lovitură de cuţit în spate.

Ne oprim, căci deja ne ia groaza. Redacţia Saceleanul.ro vă roagă să aveţi grija de voi.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

5 comments

  1. ''edilii'' nostri cica i-au in considerare sa faca centrul sacelelui pietonal, sa fie o zona de targ see you vanzare a produselor mocanesti, traditionale etc…nu zic ca e o initiativa rea, dar unde langa statuie in jos? nu ai loc, sunt o groaza de masini si pana una alta poate ne apucam sa strangem cainii si sa ii sterilizam ca asta e marea problema nu un spatiu de unde sa imi cumpar branza!

  2. Numa câinii sunt problema? Cea mai mare e transportul în comun și comunitatea rromă (țiganii pe românește), care n-are ce căuta în săcele! Locuiesc de 20 ani pe domeniul localnicilor săceleni… Ei n-au acte de proprietate și dacă au, le-au primit în mod abuziv de la primărie!

    Așadar, întâi să ne ocupăm de asta și apoi de câini și distracții!

  3. Fếlix Ħornǿiu

    "Redacţia Saceleanul.ro vă roagă să aveţi grija de voi."

  4. Defapt grija ne-o poartă alții, cel mai adesea țiganii! Poate ziceți că-s rasist, dar am pățit multe cu ei… În curând ar urma să mă omoare, asta a mai rămas! În rest am avut scandale de tot felul cu ei, iar eu nu i-am atacat cu nimic și nu le-am încălcat în niciun fel proprietatea pe care n-o au! Practic trăim ca-n vestul sălbatic sau ca între canibali! și asta se datorează și primăriei ce le tolerează dreptul de ședere ce nu le aparține în zona gârcini!

  5. Defapt grija ne-o poartă alții, cel mai adesea țiganii! Poate ziceți că-s rasist, dar am pățit multe cu ei… În curând ar urma să mă omoare, asta a mai rămas! În rest am avut scandaluri de tot felul cu ei, iar eu nu i-am atacat cu nimic și nu le-am încălcat în niciun fel proprietatea pe care n-o au! Practic trăim ca-n vestul sălbatic sau ca între canibali! și asta se datorează și primăriei ce le tolerează dreptul de ședere ce nu le aparține în zona gârcini!

Leave a Reply