Home / Actual / Start competitional pentru tinerii rugbisti saceleni

Start competitional pentru tinerii rugbisti saceleni

În acest week-end reîncepe la rugby Campionatul Regional Muntenia. Astfel, sâmbătă (21.03.2015), după ce tinerii săceleni vor viziona meciul international România-Georgia (ora 15.00 -stadionul National Arcul de Triumf), grupa de U10 va debuta începând cu ora 16.30. Rugbiștii săceleni vor avea adversari foarte dificili – Șoimii București și CSO Pantelimon, dar conducerea tehnică speră că perioada de pregătire a fost benefică pentru copiii noștri, deși aceștia au susținut doar antrenamente în sală.

Duminică (22.03.2015) cu începere de la ora 11.00 pe stadionul Arcul de Triumf va porni în competiție și grupa de U14 unde vor intalni echipele Steaua București și Aurora Băicoi. Deși în prima parte a campionatului grupa U14 s-a confruntat cu probleme de lot, dar acum s-a reușit mărirea numărului sportivilor, formându-se astfel o trupă mult mai puternică.

Mult succes tinerilor săceleni!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply