Home / Actual / Sportul săcelean, între promisiune și abandonare (partea a II-a)

Sportul săcelean, între promisiune și abandonare (partea a II-a)

O poveste mai puțin știută prezintă dezinteresul actualei administrații de la Săcele în ceea ce privește devoltarea infrastructurii sportive.

De data acesta, este vorba de atletism și probe specifice.

Pe la jumatatea acestui mandat (2016-2020) o persoană a solicitat o audiență primarului Virgil Popa pentru a-i prezenta acestuia oportunitatea de a fi construite în municipiul Săcele piste de atletism, atât în oraș, cât mai ales în curtea școlilor unde exista spațiu.

Era vorba de o inițiativă a unei asociații județene, care propunea prin resursele proprii să se ocupe de aceste piste.

Mai mult decât atât, persoana a dorit să vină la ședința de Consiliu Local de la Săcele, însă i s-a spus că ședința la care intenționa să participe și să prezinte acest proiect este una lungă, cu multe lucruri importante pe ordinea de zi și că ar fi mai bine să vină altadată.

Persoana a plecat, NU a mai revenit la Săcele niciodată cu acesta propunere și a găsit susținere, deschidere și interes în alta parte.

Nu peste mult timp, acest domn a ajuns președintele Federației Române de Atletism.

Este vorba de dl. Florin Florea (foto dreapta), tratat cu indiferență la Săcele, dar ajuns în varful conducerii atletismului românesc.

Îi mulțumim pe acesta cale (fie si tardiv) că s-a gandit atunci la o colaborare cu municipiul Săcele și îl rugăm să nu ne ocolească data viitoare când mai apar astfel de oportunități.

Până atunci ne schimbăm și noi conducerea!

Sportul săcelean, între promisiune și abandonare (partea a I-a)

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia