Home / Actual / Spitalul Municipal Săcele va deservi atât pacienţii suferinzi de COVID-19, cât și pe cei non-COVID

Spitalul Municipal Săcele va deservi atât pacienţii suferinzi de COVID-19, cât și pe cei non-COVID

Spitalul Municipal Săcele își va desfășura activitatea de servicii medicale clinice și ambulatorii non-COVID pentru pacienţii deja programaţi.

Activitatea medicala non-COVID se va desfășura în fosta Policlinică a Municipiului Săcele, din aleea Episcop Popeea nr. 20, după cum urmează:

  • Cardiologie, Endocrinologie, Oftalmologie, Neurologie Gastroenterologie – la etajul 1, în cabinete medicale conforme.
  • Obstetrica-Ginecologie, Urologie, Otorinolaringologie, Oncologie medicala, Diabet zaharat si boli de nutriţie – la parterul policlinicii.

Totodată, la sediul spitalului din str. Oituz nr. 54, vor funcţiona ambulatoriile și spitalizările de zi în specialităţile chirurgie generală și ortopedie-traumatologie.

Laboratorul de radiologie și imagistica medicală își va desfășura activitatea în regim non-covid, pentru toți pacienţii care necesită aceste tipuri de servicii.

Laboratorul de analize medicale si Serviciul de Anatomie Patologica, vor funcţiona in program normal, asigurând investigaţii pacienţilor cu toate masurile de siguranţa pentru aceştia si pentru personal.

În acest mod, unitatea medicală săceleană va deservi atat pacienţii suferinzi de COVID-19, cat si pe cei non-COVID asigurandu-se astfel garanţia unei sanatati optime a populaţiei sacelene.

Pe măsură ce pandemia și numărul infectărilor se vor diminua, Spitalul Municipal Săcele își va relua activitatea iniţială. 

Blocurile din Camping Dârste: ”Basarabeanul” și primarul (partea a I-a)

De astăzi bolnavii de COVID-19 sunt aduși și la Spitalul Municipal Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia