Home / Actual / Spitalul Municipal Săcele: Ce au răspuns pacienții la întrebarea despre cum au decurs tratamentul și îngrijirea lor?

Spitalul Municipal Săcele: Ce au răspuns pacienții la întrebarea despre cum au decurs tratamentul și îngrijirea lor?

Săptămâna trecută conducerea Spitalului Municipal Săcele a dat startul seriei de întrebări despre cât de mulțumiți sunt pacientii de serviciile oferite. 

Prima întrebare adresată a fost Ați înțeles informațiile primite de la asistente despre cum decurge tratamentul/îngrijirea dumneavoastră?” iar feedback-ul obținut de la pacienții spitalului a fost unul pozitiv.

Din cele 216 răspunsuri oferite, 73% au fost de mulțumit și foarte mulțumit, mai precis 10% și 63%.

Au existat și persoane mai puțin satisfăcute de modalitatea în care a decurs îngrijirea și tratamentul, 17% din totalul celor 216 răspunsuri.

“Nu vrem fețe triste” scrie pe pagina de Facebook administrația Spitalului Municipal Săcele, declarându-și astfel intenția de a îmbunătății serviciile și feedback-ul obținut de la pacienți.

Asta deorece, spun aceștia, gradul de satisfacție al pacientului reflectă, de cele mai multe ori, realitatea.

6 consilieri locali fac parte din Comisia ce se va ocupa de achiziționarea clădirii și a terenului unde se află în acest moment Grădinița Nr. 5

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia