Home / Actual / 6 consilieri locali fac parte din Comisia ce se va ocupa de achiziționarea clădirii și a terenului unde se află în acest moment Grădinița Nr. 5

6 consilieri locali fac parte din Comisia ce se va ocupa de achiziționarea clădirii și a terenului unde se află în acest moment Grădinița Nr. 5

Vă anunțam din octombrie 2018 că plenul Consiliului local a aprobat pornirea procedurii de achiziție a clădirii și a terenului unde se află în acest moment Grădinița Nr. 5 din cartierul Electroprecizia.

După ce a analizat necesitatea de a asigura funcționalitatea Grădiniței nr.5 în imobilul situat în Săcele, pe strada Viitorului nr.7, dar și imposibilitatea de a investi într-o clădire ce nu-i aparține, Primăria Municipiului Săcele a ajuns la concluzia ca se impune achiziția acestui imobil și va porni negocierile directe cu proprietarul, SC Electroprecizia SA.

Cumpărarea se va face după o negociere directă cu proprietarul, din această comisie urmând să facă parte și 6 consilieri locali săceleni. 

Aceștia sunt: Voicescu Nicoleta Teonia (PSD), Copoț George Robert (PNL), Géczi Gellért (UDMR), Iordache Mihaela (Alianta pentru Sacele – PER), Băilă Gheorghe (PMP) și Motoc Bogdan George (ALDE).

În prezent, tot după o negociere directă cu proprietarul, se plătește o chirie de 2.100 euro/lună, fără TVA, pentru clădire și teren, în suprafață de 3.114 mp, cu destinația de grădiniță, în vederea asigurării educației la nivel local.

Cresc tarifele de salubritate la Săcele. Cât vom plăti pentru gunoiul menajer și deszăpezire?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia