Home / Actual / Spitalul din Sacele, din nou in atentia autoritatilor

Spitalul din Sacele, din nou in atentia autoritatilor

ministruMinistrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu (foto dreapta) a făcut o vizită de lucru la spitalul din Săcele pentru observa personal care este starea unităţii medicale săcelene, în vederea continuării procesului de redeschidere. Ministrul Sănătăţii a fost însoţit pe parcursul vizitei de primarul oraşului Săcele, Radu Nistor şi de o serie de consilieri locali şi oameni din administraţia locală şi centrală.

La finalul vizitei, în cadrul unei declaraţii pentru presă Nicolae Banicioiu a spus că este surprins plăcut de felul în care arata spitalul, considerând că există premizele redeschiderii deoarece ministerul pe care îl conduce a virat deja banii către Casa de Asigurări de Sănătate, bani necesari semnării contractelor cadru pentru personalul de specialitate, aceste contracte urmând a fi semnate pentru o unitate medicală cu aproximativ 55 de paturi, în jur de 200.000 lei.

Totodată ministrul a punctat faptul că personal, consideră drept criminal gestul de a închide acest spital şi va susţine fără ezitare redeschiderea lui. Întrebat dacă are şi un termen, ministrul Banicioiu a spus că nu poate da un termen legat de redeschiderea spitalului.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

  1. cand nu mai aveti atatia corupti an primarie si respectati investitorii,atunci sa va faceti planuri de dezvoltare.

Leave a Reply