Home / Actual / Specialiştii spun că Dana Haralambie este de urmărit la Olimpiadă!

Specialiştii spun că Dana Haralambie este de urmărit la Olimpiadă!

Săceleanca Dana Haralambie a fost aleasă printre cei 13 sportivi ce fac parte din delegaţia României despre care specialiştii spun că ar putea produce o surpriză plăcută la Olimpiada de iarnă de la Pyeongchang. 

Iată ce scrie site-ul Romania-Olimpica.ro:

Deşi şansele de a câştiga a doua medalie olimpică din istorie într-un sport de iarnă sunt relativ mici, delegaţia noastră are în componenţa câţiva sportivi capabili să obţină rezultate bune pentru nivelul la care sporturile de iarnă se afla la noi în ţară.

Dana Haralambie, tânăra săritoare cu schiurile din Braşov a progresat de la sezon la sezon şi reprezintă o prezenţă constantă în Cupa Mondială feminină.

Românca se afla la cel mai bun sezon al carierei, iar forma de moment poate să-i dea o încredere foarte mare înaintea competiţiei din Coreea de Sud.

În ultima etapă de Cupă Mondială la care a participat, cea de la Zao, braşoveanca a stabilit şi cea mai bună performanţă a carierei.

Dana a fost extrem de aproape de a intra pentru prima dată în top 10-ul unei etape din cadrul competiţiei „regine”, ocupând la finalul concursului un excelent loc 11.

Doar într-o singură etapă din acest sezon Daniela Haralambie a ratat clasarea în puncte.

Săritoarea în vârstă de 20 de ani ocupa momentan locul 27 în ierarhia generală, însă putea fi poziţionată şi mai sus dacă nu rata prezenta în unele etape.

Reprezentanta României se afla la prima participare la o ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă, însă entuziasmul şi încrederea de moment pe care o are după performanţa de la Zao pot s-o propulseze pe Daniela pe un loc cât mai bun în cadrul probei feminine de sărituri cu schiurile”

Programul pentru ziua de luni – 12 februarie

03:15 Schi alpin: Slalom urias feminin, mansa 1 – Ania Caill
06:45 Schi alpin: Slalom urias feminin, mansa 2 – Ania Caill (daca se califica)
12:10 Biatlon: 10 km pursuit feminin – Eva Tofalvi (daca se califica)
12:50 Sanie: Feminin – Mansa 1 – Raluca Stramaturaru
14:00 Biatlon: 12.5 km pursuit masculin – Cornel Puchianu, Remus Faur, George Buta, Gheorghe Pop, Marius Ungureanu (daca se califica)
14:15 Sanie: Feminin – Mansa 2 – Raluca Stramaturaru
14:50 Sarituri cu schiurile: Individual feminin – Daniela Haralambie

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply