Home / Actual / Șoferul unei mașini de colectare a gunoiului menajer a fost prins băut la volan de către polițiștii săceleni

Șoferul unei mașini de colectare a gunoiului menajer a fost prins băut la volan de către polițiștii săceleni

La data de 11 august 2020, în jurul orei 13.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au depistat pe str. Movilei din municipiul Săcele, un bărbat în vârstă de 50 ani, care conducea un autocamion de colectare a gunoiului menajer, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,28 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Doctorul Dan Grigorescu, mesaj dur la adresa primarului Virgil Popa: ”Nu mai are ce căuta ca primar!”

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia