Home / Actual / Doctorul Dan Grigorescu, mesaj dur la adresa primarului Virgil Popa: ”Nu mai are ce căuta ca primar!”

Doctorul Dan Grigorescu, mesaj dur la adresa primarului Virgil Popa: ”Nu mai are ce căuta ca primar!”

Deranjat de atitudinea primarului pesedist Virgil Popa și de abuzurile acestuia în privința blocurilor ce se construiesc în Camping Dârste, cunoscutul și apreciatul dr. Dan Grigorescu a avut o ieșire publică pe acest subiect pe pagina sa de Facebook.

O redam în continuare, aceasta fiind o dură radiografie a acestui mandat administrativ de la Săcele.

De ce ar face cineva pe prostul?

Care e răspunsul corect? – suntem testați de ceva vreme “pe FB”, punându-ni-se la încercare logica și atenția distributivă.

Voi face și eu ceva asemănător, întrebându-vă direct:
Spuneți voi, care din imaginile de mai sus conțin construcții care se pot defini ca fiind “locuințe tip vilă”? Sau, într-un sens mai larg, “vile de vacanță”? Iar, dus la extrem, “vile turistice” (vai, ce monstruozitate de termen!)?

Dacă ați răspuns, vin mai apoi cu o ultimă întrebare:
Cum poate fi numit un primar care consideră că cele două ditamai blocuri cu structură de D+P+E1+E2+M (aflate deja la stadiul de D+P+E1+E2) pot fi numite “vile turistice”, când ele sunt compuse din apartamente deja scoase la vânzare de către investitor?

Somnoros? În sensul că știe când să închidă ochii când semnează anumite autorizații de construire?
Deștept? În sensul zicalei că “prost nu e acela care cere…”?
Bun dansator? În sensul în care se pare că joacă cu atât mai săltăreț cu cât i se cântă mai abitir “în strună” de către cei interesați de profit imediat ?
Sau APOP? În sensul că o altă zicală, aceea cu popa, trebuie înțeleasă inversat, sub forma “Să nu faci ce face POPA!”
Virgil POPA din Săcelele Brașovului, adică…

În concluzie:
1. Mai are ce căuta ca primar unul căruia i-au fost dovedite atât reaua-credință față de sute de cetățeni, cât și repetatele tentative de a “forța prevederile legale” în favoarea investitorilor și împotriva intereselor comunității?
2. Mai are ce căuta ca primar unul care, în loc să își ceară scuze pentru starea de profundă nervozitate pe care a creat-o în comunitate se ascunde în birourile primăriei, cu gânduri de revanșă?
3. Mai are ce căuta ca primar unul pentru care nu contează principiile și legalitatea, ci numai interesele pe care le are, dacă numărul de voturi pe care le pierde este neglijabil în sens electoral?

Pentru că ne este clar de ce Virgil Popa face în această situație pe prostul, haideți să-i arătăm că NU MAI ARE! Nu mai are ce căuta ca primar!”

Lovitură sub centură pentru pesedistul Virgil Popa. Instanța demască ilegalitățile din Camping Dârste?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia