Home / Actual / Șofer din Tărlungeni, prins de poliție la volan după ce consumase serios alcool

Șofer din Tărlungeni, prins de poliție la volan după ce consumase serios alcool

Un conducător auto a fost identificat de polițiștii săceleni, la data de 5 noiembrie, când, în jurul orei 08,35, a fost oprit pe un drum din comuna Tărlungeni și testat din punct de vedere al consumului de alcool.

Și în cazul acestui bărbat, de 55 de ani, domiciliat în aceeași localitate, alcoolemia a fost una peste limita legală, respectiv de 0,50 mg/l alcool în aerul expirat.

Ca urmare a acestor rezultate, conducătorul auto identificat a fost condus la unitățtea medicală autorizată, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge.

În cauzele prezentate au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea procurorilor din cadrul parchetelor compentente.

Săcele: Doi adolescenţi, arestaţi sub acuzaţia că jefuiau tineri de vârsta lor. Ei le luau victimelor tot ce puteau, de la bani şi telefoane, până la haine – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia