Home / Actual / Șofer depistat cu o alcoolemie foarte ridicată azi-noapte pe centura Săcele

Șofer depistat cu o alcoolemie foarte ridicată azi-noapte pe centura Săcele

La data de 22 noiembrie, în jurul orelor 00.20, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au depistat  în trafic, pe DN 1A, centura ocolitoare a municipiului Săcele, un bărbat de 43 ani care a condus un autoturism, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolul în aerul expirat, rezultatul a fost de 1,24 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, unde i-a fost  recoltată o probă biologică în vederea stabilirii alcoolemiei și a refuzat recoltarea celei de a doua probe.

Gabriela Dinu – purtator de cuvânt Poliţia Judeţenă Braşov

În cauză a fost constituit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente iar conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a eliberat dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

1,223,890 puieți plantați de Regia Publică Locală a Pădurilor la Săcele în 10 ani

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply