Home / Actual / Șofer cercetat penal după ce a fost prins de polițiști în Săcele
foto cu caracter informativ

Șofer cercetat penal după ce a fost prins de polițiști în Săcele

Lucrători din cadrul Poliției Municipiului Săcele – Biroul Rutier efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În fapt, cadrele de poliție au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 33 ani, care conducea un autovehicul pe raza municipiului Săcele, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.55 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Transportul în comun la Săcele: Soluții și Oportunități!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia