Home / Actual / Cauți un job? Târgul de Cariere revine la Brașov pe 6-7 martie

Cauți un job? Târgul de Cariere revine la Brașov pe 6-7 martie

Târgul de Cariere lansează un nou sezon de evenimente dedicate celor preocupați de sfera profesională

De la recrutare și employer branding, la conferințe, workshop-uri și chiar campionate de esports, toate vor avea loc la Târgul de Cariere, în sezonul de primăvară 2020.

În perioada martie-mai 2020, Târgul de Cariere, cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din România, anunță desfășurarea a 6 evenimente dedicate tuturor celor preocupați de domeniul profesional.

Peste 300 de companii din domenii diverse vin să recruteze la evenimentele ce vor avea loc în următoarele date:

Calendar Evenimente

  • Brașov – 6-7 martie
  • Sibiu – 9 – 10  martie
  • Cluj –  17-18 martie
  • Iași – 20-21 martie
  • Mureș – 26 martie
  • Oradea – 9 mai

Indiferent de nivelul de pregătire sau domeniul de activitate al participanților, evenimentele marca Târgul de Cariere oferă o experiență completă.

În funcție de orașul de desfășurare, pe lângă partea dedicată celor ce își caută un loc de muncă, Târgul de Cariere organizează conferințe, workshop-uri și alte activități menite să faciliteze interacțiunea dintre companii, potențiali candidați și alți participanți la evenimente.

La fiecare eveniment organizat de Târgul de Cariere participă între 1200 și 6000 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, în special tineri cu vârsta cuprinsă între 20 și 35 ani, sezonul de toamnă 2019 oferind mii de locuri de muncă celor peste 20.000 participanți în 6 orașe din România.

De la ingineri, contabili, designeri sau project manageri și până la lucrători comerciali, mecanici sau stewardese, companiile au recrutat atât oameni cu experiență și studii de specialitate, cât și personal necalificat sau tineri fără experiență.

În plus, în cinci dintre locațiile unde au avut loc evenimente de recrutare, Târgul de Cariere a implementat și conceptul Digital Crusade, cea mai vastă rețea de evenimente de esports din România. Acest concept va fi extins și în sezonul de primăvară 2020. 

Accesul la evenimentele organizate de Târgul de Cariere se face pe baza aplicației eJobs, procesul de recrutare fiind astfel unul mult mai rapid și mai eficient. Cei interesați de găsirea locului de muncă potrivit pot aplica cu CV-ul digitalizat, prin intermediul aplicației gratuite, iar companiile prezente pot scana CV-urile electronice, printate sub forma unui QR code, cu ajutorul unei alte aplicații numite CV2GO. 

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România. Evenimentele desfășurate în cele șapte orașe: Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov. În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 300 companii și peste 20.000 candidați cu potențial.

Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să vă adresați persoanei de contact: Stanca Potra, PR Manager Târgul de Cariere, email: [email protected], tel: 0722 355556.

Transportul în comun la Săcele: Soluții și Oportunități!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia