Home / Actual / Sistematizare şi parcare cu concesiune. Surpriza primăriei pentru locuitorii de pe o stradă din Săcele.

Sistematizare şi parcare cu concesiune. Surpriza primăriei pentru locuitorii de pe o stradă din Săcele.

Primăria Municipiului Săcele a demarat un amplu proces de sistematizare pe strada Alexandru I. Lapedatu din centrul oraşului.

Această sistematizare porneşte din zona Piaţa Libertăţii şi se va finaliza la intersecţia cu strada Gheorghe Doja, acolo unde deja au început lucrările pentru amenajarea unui giratoriu ce crează controverse în rândul săcelenilor.

Citeste despre acest giratoriu aici! 

În vederea realizării în cel mai scurt timp a acestor lucrări, Primăria Săcele le solicită locuitorilor din zonă să îşi parcheze maşinile în curţile personale sau în altă zonă.

Dar supriză! Dacă după terminarea sistematizării locuitorii din zonă vor mai dori să-şi parcheze maşinile în afara curţii vor trebui să-şi concesioneze un loc în conformitate cu HCL Nr. 64 / 2016, la tariful de 10 lei pe lună (120 de lei pe an).

Prin această lucrare, primarul Virgil Popa afirmă că doreşte “ca zona să fie mai aproape de nevoile cetăţenilor municipiului Săcele”.

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply