Home / Actual / Și biletele, și abonamentele! La propunerea lui Popa Virgil, transportul în comun se scumpește la Săcele.

Și biletele, și abonamentele! La propunerea lui Popa Virgil, transportul în comun se scumpește la Săcele.

Veste rea pentru navetiștii săceleni!

Primarul Popa Virgil, împreună cu directorul Mormoloc Viorel (SC Servicii Săcelene SRL) au decis scumpirea transportului în comun.

Consilierii locali au primit informarea că Serviciile Sacelene au formulat o adresa pe subiect catre Agentia Metropolitana de Dezvoltare Durabila a Transportului inca din noiembrie anul trecut.

Conform acesteia, în urma discuțiilor dintre operatorul de transport și primarul Popa Virgil, biletele și abonamentele de călătorie se vor scumpi la Săcele. (foto sus)

Navetiștii vor trebui să plătească 3 lei pe o călătorie și 100 de lei pe abonament pe lună, în condițiile în care calitatea transportului oferit în schimbul acestor tarife lasă mult de dorit.

Prin comparație, în municipiul Brasov, s-a procedat la reducerea abonamentelor pe o lună pe toate liniile la 80 de lei. 

Până la confirmarea acestor tarife mai este doar un singur pas, aprobarea în Consiliul Local Săcele, acolo unde totul este o simplă formalitate, având în vedere că PSD și UDMR au o majoritate la limită de 10 voturi (față de cele 9 ale PNL).

Liberalii saceleni inca nu au iesit cu o pozitie oficiala pe subiect.

Siguranța navetiștilor săceleni, din nou în pericol? În loc să le caseze, societatea de transport le forjează mai tare – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia