Home / Actual / Siguranța navetiștilor săceleni, din nou în pericol? În loc să le caseze, societatea de transport le forjează mai tare

Siguranța navetiștilor săceleni, din nou în pericol? În loc să le caseze, societatea de transport le forjează mai tare

Administrația de la Săcele nu pare a da doi bani pe semnalele de alarmă trase de locuitorii municipiului în privința calității transportului în comun, dar și a siguranței navetiștilor.

Deunăzi, sub titulatura ”Transportul local de la Săcele, rușinea județului Brașov” am prezentat public o serie de mesaje ale celor ce folosesc acest serviciu public și care înfierează condițiile oferite.

Dacă săcelenii arată acuzator spre conducerea localității din ce în ce mai des, primarul pesedist Popa Virgil pare a fi nepăsător la doleanțele comunității pe care o păstorește.

Nicio reacție publică, nicio pedeapsă sau sancțiune administrativă față de societatea ce administrează serviciul de transport.

La Primărie este liniste, bunăstare și satisfacție, una data de confortul oferit de mașinile de serviciu 4×4, de benzina și motorina plătite din banii săcelenilor și de salariile frumușele.

Rețelele de socializare sunt vârful de lance în aceste zile, aici săcelenii demonstrează cu vârf și îndesat nereușitele din acest domeniu, deși promisiunile și laudele au fost mari și aici.

Ultima postare surprinde un autobuz în stația din Brașov ( Poienelor ). Acesta are mari probleme tehnice, ce se pot observa vizual, fără a fi un specialist in domeniu. Pur și simplu vehiculul parcă stă să se rupă de la jumătate (foto sus!). Acesta seamană leit cu unul ce era stricat zilele trecute și oprit chiar în giratoriul de pe strada Câmpului, din zona LIDL Săcele. O fi același?

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia