Home / Actual / Sesizaţi, poliţiştii săceleni au intervenit prompt la un accident cu urmări neplăcute. O femeie a ajuns la spital

Sesizaţi, poliţiştii săceleni au intervenit prompt la un accident cu urmări neplăcute. O femeie a ajuns la spital

La data de 20 iunie a.c., în jurul orelor 23.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au fost sesizați cu privire la faptul că pe str. Zizinului din localitatea Tărlungeni, jud. Brașov a avut loc un accident rutier.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 24 ani, din jud. Mureș, a condus un autoturism pe strada Zizinului, unde a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un alt autovehicul, care circula regulamentar.

În urma impactului a rezultat o victimă, în vârstă de 41 ani, din localitatea Tărlungeni, jud. Brașov, conducătoarea auto a celui de-al doilea vehicul. Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 1.05 mg/l alcool pur.

În consecință, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumenat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

O firmă din București cu ZERO angajati in 2018 va păzi Policlinica Săcele pentru 26.700 lei

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia