Home / Actual / Serviciile Săcelene se confruntă cu apariţia biletelor false de călătorie.

Serviciile Săcelene se confruntă cu apariţia biletelor false de călătorie.

Odată cu trecerea la biletele termice din 1 octombrie 2017, controlorii au identificat de câteva ori călători ce încercau să folosească bilete de călătorie falsificate.

Analizând aceste falsuri, s-a tras concluzia că ele au fost contrafăcute folosindu-se bilete de călătorie achiziţionate de la casieria din staţia Roman (strada Poienelor din Braşov).

Mai grav este că falsurile au fost realizate atât la biletele normale, cât şi la cele pentru pensionari.

În şedinţa de Consiliu Local din februarie 2018, consilierul local Cristian Panait a afirmat că apariţia acestor bilete falsificate este un lucru extrem de grav și consideră că d-l director Mormoloc avea responsabilitatea să aducă la cunoștința organelor abilitate acest lucru și să solicite cercetarea, în caz contrar, considerând că acesta se face vinovat de „neglijență în serviciu”.

Directorul SC Servicii Săcelene SRL, Viorel Mormoloc a precizat că în 13 martie 2018 s-a formulat o plângere la Poliţia Romană, ce are ca subiect apariţia acestor falsuri.

De altfel, o altă măsură luată a fost introducerea unor controale inopinate pe transportul săcelean ce au ca scop identificarea biletelor false, aceste controale efectuându-se în colaborare cu Poliţia Locală. 

ATENŢIE! Nu riscati! În funcţie de situaţie, o persoană sau mai multe persoane asociate pot fi reţinute sub acuzaţiile de înşelăciune, falsificare de timbre şi bilete de transport, delapidare sau asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.

Inflaţia ridică preţul gunoiului la Săcele. Iată noile tarife!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply