Home / Actual / Unii pensionari săceleni primesc 4 lei cadou de la administraţie: 1 bilet de călătorie în plus pe lună

Unii pensionari săceleni primesc 4 lei cadou de la administraţie: 1 bilet de călătorie în plus pe lună

Începând cu data de 1 ianuarie 2018 beneficiază, lunar, de titluri de călătorie gratuite eliberate de către Servicii Săcelene SRL.

Acestea sunt valabile pe linia de transport public local de călători Garaj Sacele- Poienelor Braşov, pentru pensionarii din sistemul asigurărilor de stat, din sistemul de pensii şi asigurări sociale pentru agricultori, precum şi pensionarii din celelalte sisteme proprii de asigurări sociale, având domiciliul stabil în Municipiul Săcele, astfel:

  • Persoanele cu o pensie al cărei cuantum nu depăşeşte 800 lei, vor beneficia de un număr de 16 călătorii gratuite (8 titluri de călătorie dus-întors);
  • Persoanele cu o pensie al cărei cuantum se încadrează între 801 lei – 950 lei vor beneficia de un număr de 12 călătorii gratuite (6 titluri de călătorie dus-întors);
  • Persoanele cu o pensie al cărei cuantum se încadrează între 951 lei -1.150 lei vor beneficia de un număr de 8 călătorii gratuite (4 titluri de călătorie dus-întors).   

Printr-o hotărâre votată în septembrie 2016, pensionarii săceleni primeau deja un număr de călătorii gratuite, prezenta modificare aducându-le acestora în plus câte 2 călătorii gratuite (1 bilet dublu = 4 lei) pentru cei ce au cel puţin 801 lei pensie.   

Celelalte prevederi ale Hotărârii de Consiliul Local nr. 44 din 29 sept 2016 privind aprobarea noilor facilităţi pe mijloacele de transport public local de călători aparţinând S.C. Servicii Săcelene S.R.L., rămân neschimbate.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply