Home / Actual / Semne de întrebare și mari nemulțumiri la SC Servicii Săcelene SRL

Semne de întrebare și mari nemulțumiri la SC Servicii Săcelene SRL

Șoferii se consideră discriminați și suprasolicitați

Grijile și problemele acumulate în ultima perioadă i-au determinat pe mulți dintre angajații SC Servicii Săcelene SRL (fosta regie de transport) să își exprime nemulțumirile în mod public.

Astfel, la ședința de sindicat organizată vineri, 6 ianuarie, la sediul companiei de la Garaj aceștia au prezentat o listă cuprinzătoare și ingrijoratoare cu aceste nemulțumiri.

Majoritatea întrebărilor la care angajații SC Servicii Sacelene SRL doresc un răspuns din partea conducerii societății au venit din partea șoferilor. Aceștia consideră că programul este făcut în mod discreționar, unii angajați fiind avantajați și primesc doar curse pe schimbul I sau II in mod regulat sau sunt pontați diferit.

Un alt punct sensibil este faptul că unii angajați sunt mereu liberi de sărbatori, în timp ce alții nu beneficiază de astfel de avantaje.

Tot o nemulțumire a șoferilor este cea legată de faptul că doresc “să nu mai fie călăreți”, adică să nu mai fie mutați de pe un autobuz pe altul, urmând ca fiecare șofer să conducă aceelași mijloc de transport în comun pe traseul Săcele-Brașov.

Îngrijorare pentru viitor

Nici controlorii nu sunt foarte fericiți. Aceștia deplâng faptul că sunt prea puțini, că de multe ori nu au nici un fel de suport din partea poliției locale sau a celei naționale, în special în cazurile când călătorii prinși fără bilet sunt agresivi sau se opun violent contravenției.

Angajații regiei de transport au întrebat în ședință și care mai este scopul autobuzului de noapte, în special în zilele de sâmbătă și duminică, atunci când spun aceștia că majoritatea curselor sunt goale, în autobuz fiind doar șoferul și controlorii.

Un alt subiect ridicat de angajații regiei este și apariția viitoarei stații din Gârcini, aceștia considerând că parcul auto va avea de suferit dacă autobuzele vor merge până acolo și că vor exista probleme grave de siguranță a angajaților. Aceștia doresc să-i solicite primarului Virgil Popa o audiență, considerând că aceste argumente sunt importante în luare unei decizii referitoare la această stație de autobuz.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply