Home / Actual / Seminarul “Soluţii pentru Sănătate” are loc sâmbătă – 16 februarie la Săcele

Seminarul “Soluţii pentru Sănătate” are loc sâmbătă – 16 februarie la Săcele

Comisia EMET – Economie, Mediul de Afaceri, Energie şi Turism împreună cu Comisia de Sănătate vă invită Sâmbătă, 16 Februarie 2019, la ora 13:00, la Hanul Mureşenilor, la o întâlnire cu specialiştii, antreprenorii şi oamenii de afaceri din domeniul sănătăţii.

În cadrul evenimentului specialişti din Italia vor prezenta mai multe soluţii inovative din diverse ramuri ale medicinei pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă sistemul de sănătate şi pentru a găsi soluţii.

Dr Marco Gradi:
– “The Treatment of Autism Spectrum Disorder with auditory neurofeedback: A randomized placebo controlled trial using the Mente Autism Device” (Tratamentul tulburării spectrului de autism cu neurofuncție auditivă: un studiu controlat randomizat, controlat cu placebo, cu ajutorul dispozitivului Mente autism)
– Prevenirea apariţiei Melanoamelor – Incidența cazurilor de melanom din lume a crescut cu 237% în ultimii 30 de ani. Astfel, prevenirea din timp este fundamentală și devine o prioritate reală

Dr Giulio De Cinti:
– O nouă invovaţie în ignatologie face furori în stomatologie. SpectroShade Micro calculează diferenţa numerică dintre dintele natural şi culoarea selectată din punct de vedere al luminozităţii, cromului şi nuanţei, oferind laboratorului informaţii complete pentru a facilita munca sa

Conducerea Spitalului Municipal Săcele inovează! Acum vă puteți face programare și online

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia