Home / Actual / Continuă dictatura PSD-ului la Săcele! Ce răspunsuri primesc aleșii locali dacă cer informații publice

Continuă dictatura PSD-ului la Săcele! Ce răspunsuri primesc aleșii locali dacă cer informații publice

Cenzura și dictatura PSD-ului continuă la Săcele, aici unde administrația PSD încalcă legea și morala fără să-i pese de efectele juridice create.

Ultimul exemplu este cel al un consilier local ce a cerut administrației PSD câteva informații referitoare la lucrările efectuate din bani publici.

Printre altele, acesta a solicitat să i se prezinte care a fost suma totală cheltuită cu reparațiile la Spitalul Municipal Săcele, detalierea acestor cheltuieli și a contractelor de reparație, cum s-au făcut documentațiile tehnice și cum și cine a făcut recepția acestor lucrări.

Solicitantul argumentează cererea prin nevoia de a face o analiză privind modul, eficiența și legalitatea folosirii de resurse din bugetul localității, analiză ce urmează a fi făcută publică.

Răspunsul administrației PSD este sec! Se refuză eliberarea documentelor și a informațiilor solicitate “deoarece consilierul nu a justificat modalitatea în care acestea îl vor ajuta la îndeplinirea mandatului”.

Un precedent periculos pentru fiecare locuitor al acestui municipiu, ce se va putea lovi oricând de refuzul administrației de a-i oferi informații de interes public.

PSD-ul se ascunde în spatele zidului cenzurii și al dictaturii administrative! 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia