Home / Actual / Continuă dictatura PSD-ului la Săcele! Ce răspunsuri primesc aleșii locali dacă cer informații publice

Continuă dictatura PSD-ului la Săcele! Ce răspunsuri primesc aleșii locali dacă cer informații publice

Cenzura și dictatura PSD-ului continuă la Săcele, aici unde administrația PSD încalcă legea și morala fără să-i pese de efectele juridice create.

Ultimul exemplu este cel al un consilier local ce a cerut administrației PSD câteva informații referitoare la lucrările efectuate din bani publici.

Printre altele, acesta a solicitat să i se prezinte care a fost suma totală cheltuită cu reparațiile la Spitalul Municipal Săcele, detalierea acestor cheltuieli și a contractelor de reparație, cum s-au făcut documentațiile tehnice și cum și cine a făcut recepția acestor lucrări.

Solicitantul argumentează cererea prin nevoia de a face o analiză privind modul, eficiența și legalitatea folosirii de resurse din bugetul localității, analiză ce urmează a fi făcută publică.

Răspunsul administrației PSD este sec! Se refuză eliberarea documentelor și a informațiilor solicitate “deoarece consilierul nu a justificat modalitatea în care acestea îl vor ajuta la îndeplinirea mandatului”.

Un precedent periculos pentru fiecare locuitor al acestui municipiu, ce se va putea lovi oricând de refuzul administrației de a-i oferi informații de interes public.

PSD-ul se ascunde în spatele zidului cenzurii și al dictaturii administrative! 

Farmacia Precizia