Home / Actual / Sector de 1 kilometru din Bulevardul Braşovului va fi finalizat

Sector de 1 kilometru din Bulevardul Braşovului va fi finalizat

Începute în urmă cu mai bine de un an, lucrările de pe Bulevardul Braşovului din Săcele, pe sectorul cuprins între pasajul de la Dârste şi strada Câmpului, care are lungime de aproximativ un kilometru, sunt aproape de finalizare.

Pe acest tronson de drum au fost schimbate conductele de apă şi de canalizare, dar şi cele de alimentare cu gaze naturale.

Recent a început asfaltarea tronsoanelor de drum, lucrările fiind realizate deja pe sectorul cuprins între pasaj şi strada Nouă, iar acum se lucrează pe sectorul cuprins între strada Nouă şi strada Bunloc, iar intervenţia se va finaliza în scurt timp, au declarat pentru Buna Ziua Brasov reprezentanţii Primăriei Săcele.

Acestia au precizat că în perioada următoare se vor face probele reţelelor de apă şi canalizare de pe tronsonul cuprins între strada Bunloc şi strada Canalului, după care, până la sfârşitul acestei luni, vor fi turnate şi straturile de asfalt.

sursa bzb.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply