Home / Actual / Se fac angajări la Zoo Brașov

Se fac angajări la Zoo Brașov

zooÎn aşteptarea vizitatorilor, Grădina Zoologică face angajări. Instituţia scoate la concurs 11 posturi, majoritatea pentru muncitori calificaţi cu studii medii, care să se ocupe de întreţinerea animalelor şi a noilor spaţii, imediat ce parcul zoologic va fi redeschis. Deocamdată, potrivit viceprimarului Adrian Atomei, mai sînt de făcut unele lucrări la spaţiul destinat urşilor, care a fost mărit de patru ori, şi la zona de păsări exotice. 

Posturi vacante pentru candidaţi cu studii medii 

În această lună, conducerea Grădinii Zoologice scoate la concurs 11 posturi vacante, care au fost bugetate printr-o rectificare de luna trecută. Se caută un şofer cu studii medii, care să aibă vechime de cel puţin cinci ani şi atestat de lucru pe utilaje speciale, un electrician şi un tîmplar, ambii cu studii medii şi vechime de minimum cinci ani, cinci muncitori calificaţi, tot cu studii medii, şi cu vechime de minimum trei ani, care să ocupe posturile de îngrijitori animale sălbatice, şi alţi doi muncitori calificaţi, pentru aceleaşi posturi, însă fără vechime. Un alt post scos la concurs este cel de paznic de noapte, pentru care candidaţii trebuie să deţină atestat de agent de pază şi să aibă o vechime de cinci ani. 
Autorităţile speră ca la concurs să se înscrie cît mai mulţi candidaţi. Salariile oferite nu sînt însă foarte atractive, situîndu-se între 700 şi 1.000 de lei. 

zooÎnscrierile la concursul pe posturi se vor face pînă la data de 16 septembrie, la sediul Grădinii Zoologice din Noua. Corcursul propriu-zis va avea loc pe 18 septembrie şi va consta într-o probă scrisă din Legea grădinilor zoologice şi a acvariilor şi Legea 477/2004 privind Codul de conduită a personalului contractual din autorităţile şi instituţiile publice. În cazul candidaţilor pentru postul de paznic, în cadrul concursului vor fi testate şi cunoştinţe specifice activităţii de pază şi ordine. 

Dosarele de candidatură se vor depune la sediul Grădinii Zoologice din Noua, pe strada Brazilor nr. 1. Pentru detalii suplimentare, cei interesaţi pot apela la Primărie sau direct la conducerea Grădinii Zoologice. În prezent, Grădina Zoologică din Noua are o schemă de personal cu 36 de posturi, dintre care 32 de execuţie şi 4 de conducere. Dintre acestea, doar 22 sînt ocupate deocamdată, iar restul de 14 sînt vacante. Viceprimarul Adrian Atomei spune că, în curînd, un alt post va fi eliberat, prin ieşirea la pensie a unui angajat de la Zoo.

sursa: www.monitorulexpres.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply