Home / Actual / Şcoala Generală Nr. 5 din Săcele a înscris un proiect la Braşov Heores

Şcoala Generală Nr. 5 din Săcele a înscris un proiect la Braşov Heores

scoalaDescriere proiect:

Grupul de inițiativă al profesorilor Școlii Gimnaziale Nr. 5 Săcele îşi doreşte renovarea toaletelor elevilor. Educaţia este cea mai eficientă cale prin care se poate produce o schimbare, însă impactul se vede după câţiva ani.

Şcoala Gimnazială nr 5 se afla într-una dintre cele mai mari comunităţi compacte de romi din Europa. Tocmai din cauza nivelului scăzut de educaţiei, datorat părăsirii timpuri a şcolii, şi a sărăciei din zonă, oamenii trăiesc în condiţii nefavorabile.
Ce ne dorim să realizăm cu ajutorul Braşov Heroes este renovarea băilor elevilor. Importanța renovării este cu atât mai mare cu cât majoritatea elevilor nu au apă curentă acasă şi sunt încântaţi că la şcoală curge şi apă caldă.
Singurul contact cu noţiunile referitoare la igiena personală se realizează la şcoală. Aşadar, ne dorim să le oferim un mediu optim pentru dezvoltarea lor.

Mai multe detalii aici

Ne poţi ajuta în 3 feluri:

1. Donând o sumă de bani pentru cauza noastră
2. Participând la crosul Braşov Heroes şi direcţionând banii de participare spre cauza noastră
3. Promovează cauza noastră. Spune la cât mai multe persoane! Cu cât suntem mai mulţi, cu atât suntem mai puternici!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply