Home / Actual / Schimbare administrativă? 8 consilieri locali vor alt viceprimar la Săcele!

Schimbare administrativă? 8 consilieri locali vor alt viceprimar la Săcele!

Şedinţa ordinară a Consiliului Local Săcele de joi, 23 martie, se anunţă cu scântei, pe ordinea de zi apărând şi propunerea de schimbare a viceprimarului Gellért Géczi.

Această propunere este semnată de 8 consilieri locali şi urmează a fi supusă dezbaterii în plen şi ulterior votului.

Cei 8 semnatari sunt: 

  • Din partea PSD: Bălășescu Marius, Munteanu Gheorghe, Voicescu Nicoleta, Gâdea Sorin și Jitaru Gheorghe
  • Din partea ALDE: Motoc Bogdan
  • Din partea PMP: Stoea Gheorghe și Băilă Gheorghe

Iniţiatorii propunerii de demitere a viceprimarului consideră că au motive întemeiate să solicite acest lucru, înlocuirea fiind în opinia acestora “un act administrativ şi nu o sancţiune”.

Viceprimarul Gellért Géczi este acuzat că are des în plenul Consiliului Local poziţii divergente cu cele exprimate de aparatele de specialitate ale Primăriei Săcele, punând sub semnul întrebării funcţionalitatea şi creând suspiciuni asupra proiectelor de hotărâre.

Un alt reproş este cel referitor la un presupus refuz al viceprimarului de a duce la îndeplinire o sarcină de lucru. Este vorba de notarea şi rezolvarea în timp util a solicitărilor formulate de consilierii locali la capitolul “Diverse” a şedinţelor de plen ale CL Săcele.

Pentru demiterea viceprimarului Municipiului Săcele, la o prezență la sedintă de 19 consilieri sunt necesare 2/3 din voturi “pentru”, adică 13.

↓ Tot din Sacele este şi ştirea de mai jos! ↓

În week-end la Săcele se asfaltează. Pe ploaie!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply