Home / Actual / Schi sărituri: Dana Haralambie pe locul 24, Diana Trâmbițaș a debutat si ea!

Schi sărituri: Dana Haralambie pe locul 24, Diana Trâmbițaș a debutat si ea!

Cele două etape de Cupă Mondială de sărituri cu schiurile de la Râșnov, desfăşurate sâmbăta şi duminica au avut multe similitudini.

Sâmbăta, Dana Haralambie a terminat competiția pe poziția a 24-a, cu două sărituri ce au măsurat 83 de metri, respectiv 84 de metri. Ea a acumulat 195.7 puncte. Cealaltă reprezentantă a României, aflată la debut, Diana Trâmbițaș nu a reușit să se califice în manșa a doua de concurs, după ce a sărit în prima manșă 72 de metri și a încheiat competiția pe locul 39.

Duminică, Dana Haralambie a sărit 83 de metri în prima manșă și 81.5 în cea de-a doua, performanțe cu care s-a situat pe poziția a 24-a, la fel ca în prima zi.

Dacă prima rundă i-a revenit surprinzător norvegiencei Maren Lundby, care a fost urmată în clasament de niponele Sara Takanashi și Yuki Ito, etapa secundă a consemnată o rocadă între cele două sărituare care și-au disputat supremația în prima zi.

Sara Takanashi şi-a luat revanşa şi a urcat pe prima treaptă a podiumului. A fost a 50 victorie din carieră pentru japoneza, ea fiind urmată în clasament de Maren Lundby și de Daniela Iraschko-Stolz din Austria.

Citeste si: Premii obtinute de elevii saceleni la Ramnicu Valcea

Farmacia Precizia

Leave a Reply