Home / Actual / Schi sărituri: Dana Haralambie pe locul 24, Diana Trâmbițaș a debutat si ea!

Schi sărituri: Dana Haralambie pe locul 24, Diana Trâmbițaș a debutat si ea!

Cele două etape de Cupă Mondială de sărituri cu schiurile de la Râșnov, desfăşurate sâmbăta şi duminica au avut multe similitudini.

Sâmbăta, Dana Haralambie a terminat competiția pe poziția a 24-a, cu două sărituri ce au măsurat 83 de metri, respectiv 84 de metri. Ea a acumulat 195.7 puncte. Cealaltă reprezentantă a României, aflată la debut, Diana Trâmbițaș nu a reușit să se califice în manșa a doua de concurs, după ce a sărit în prima manșă 72 de metri și a încheiat competiția pe locul 39.

Duminică, Dana Haralambie a sărit 83 de metri în prima manșă și 81.5 în cea de-a doua, performanțe cu care s-a situat pe poziția a 24-a, la fel ca în prima zi.

Dacă prima rundă i-a revenit surprinzător norvegiencei Maren Lundby, care a fost urmată în clasament de niponele Sara Takanashi și Yuki Ito, etapa secundă a consemnată o rocadă între cele două sărituare care și-au disputat supremația în prima zi.

Sara Takanashi şi-a luat revanşa şi a urcat pe prima treaptă a podiumului. A fost a 50 victorie din carieră pentru japoneza, ea fiind urmată în clasament de Maren Lundby și de Daniela Iraschko-Stolz din Austria.

Citeste si: Premii obtinute de elevii saceleni la Ramnicu Valcea

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply