Home / Actual / Schi Sărituri: Dana Haralambie a terminat Silvester Tour pe poziția a 19-a

Schi Sărituri: Dana Haralambie a terminat Silvester Tour pe poziția a 19-a

Dana Haralambie (foto sus cu antrenorii Comanescu Adrian și Florin Spulber) avut o prestație buna în Slovenia, acolo unde a incheiat anul 2021 cu Silvester Tour.

Dana a terminat pe locul 21 prima etapa a Turneului de Revelion, cea de vineri.

Chiar dacă a pierdut duelul (în noul sistem knock-out) cu Josephine Pagnier, Dana a sărit suficient de bine pentru a prinde prima pozitie de lucky loser, intrând astfel în manșa finală.

Acolo, în ziua de sâmbătă, sportiva noastră a fost constantă și a reușit o clasare pe locul al 20-lea cu sărituri de 80.5 m și 81.5 m, iar în final a terminat Silvester Tour pe poziția a 19-a cu 440 de puncte.

De altfel, întreaga delegație a României a petrecut seara de Revelion în deplasare și le-a transmis prin rețelele de socializare un călduros La mulți ani tuturor cunoscuților!

An Nou Fericit 🌟 cu cele mai bune gânduri pentru 2022!
La mulți ani! 🥂 vă urează Delia Folea, Diana Trâmbițaș, Florin Spulber, Haralambie Daniela, Alessia Mitu, Comanescu Adrian

Nu vă grăbiți la ghișee! Impozitele și taxele locale se încasează din 10 ianuarie la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia