Home / Actual / Scenariu galben la Săcele: Școlile se redeschid începând de luni, 8 februarie.

Scenariu galben la Săcele: Școlile se redeschid începând de luni, 8 februarie.

Autoritățile naționale au anunțat patru scenarii în funcție de rata de infectare din fiecare localitate.

La Săcele rata de infectare cu coronavirus este de peste 1 la mia de locuitori (1,82 ieri, 2 februarie), astfel se va aplica scenariul galben. Cei care vor merge fizic în unitățile de învățământ vor fi copiii de grădiniță, elevii din ciclul primar și cei din clasele a VIII-a și a XII-a.

Ceilalți elevi vor continua online. Și în municipiul Brașov se va merge tot după scenariul galben.

Scenariul verde, când toți elevii vor merge fizic la școala se va aplica doar atunci când rata de infectare va fi sub 1 la mia de locuitori. Dacă rata de infectare va fi de peste 3 la mia de locuitori se va aplica scenariul roșu: merg fizic doar copiii la grădiniță și clasele I-IV la școală, restul făcând școala online.

Cursurile vor fi suspendate doar dacă localitatea va intra în carantină, când rata de infectare va fi peste 6 la mia de locuitori.

Administrația săceleană va asigura în continuare necesarul de măști de protecție și dezinfectanți în școlile săcelene.

conform comunicat Primaria Săcele

Niciun lot de teren acordat gratuit tinerilor la Săcele în ultimii 5 ani. Cum poți ajunge să beneficiezi de acest teren?

Am făcut calculele pentru voi! Majorarea de indemnizație la CA-ul de la RPLP Săcele ar totaliza în 4 ani peste 618.000 lei net

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia