Home / Actual / Scandal de proporții urmat de mai multe rețineri la Săcele

Scandal de proporții urmat de mai multe rețineri la Săcele

Mai multe persoane din Săcele sunt cercetate penal, unele fiind și reținute, în urma unei răfuieli din data de 17 septembrie. În ziua respectivă, în jurul orelor 12.00, polițiștii săceleni au fost sesizați printr-un apel la 112 cu privire la faptul că o persoană de 24 de ani a bătut-o pe alta, de 23 de ani.

După sesizare, un echipaj de siguranță publică, format din doi polițiști și un jandarm, s-a deplasat la locul indicat telefonic. Dar, în loc să se aplaneze situația, în timpul intervenției, un grup format din aproximativ 10 persoane s-a deplasat la locuința agresorului și a aruncat cu pietre spre locuința lui, strigând totodată amenințări cu acte de violență la adresa oamenilor în uniformă.
În cele din urmă, membrii echipajului de siguranță publică au reușit să-i potolească pe oameni, iar persoana suspectată de agresiune a fost condusă la sediul Poliției municipiului Săcele, pentru audieri.

Alaltăieri, efective mărite formate din lucrători ai Poliției Săcele și Serviciului de Acțiuni Speciale Brașov au pus în executare opt mandate de aducere emise pe numele persoanelor suspectate că au fost implicate în incidentul din 17 septembrie. După audieri, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, amenințare, tulburarea liniștii publice și ultraj.

„Persoanele implicate în fapta de agresiune inițială comisă în data de 17 septembrie, precum și o altă persoană care a participat la evenimentele ulterioare au fost reținute pentru 24 ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov”, se menționează într-un comunicat remis astăzi de Poliția Județeană Brașov.

sursa: mytex.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply