Home / Actual / Sântilia lui Paris! Virgil Popa îi dă 80.000 lei cu încredințare directă prietenului său, Paris Miret

Sântilia lui Paris! Virgil Popa îi dă 80.000 lei cu încredințare directă prietenului său, Paris Miret

Sântilia 2021 este încă un prilej pentru Virgil Popa de a mai înstrăina niște bani către clientela lui de suflet. De data asta este vorba de 80.000 lei care vor merge către … dacă îl mai țineți minte … domnul Paris Miret.

Ballrom Paris SRL, For Nice Events SRL sau Energic Vik MV SRL sunt doar câteva dintre societățile comerciale în a căror activitate Paris Miret este implicat în mod direct sau indirect.

Toate au un punct comun major: au fost sau sunt abonate la banul public la Săcele de cand Virgil Popa a ajuns primar. Sumele primite sunt generoase, de ordinul sutelor de mii de lei, iar serviiciile prestate mereu sub semnul intrebarii din punct de vedere calitativ.

Acum, For Nice Events SRL va primi cu încredințare directă bani pentru a organiza Sântilia 2021, marea țepuială a săcelenilor, pardon … marea sărbătoare a tuturor săcelenilor.

În cei aproape 80.000 lei ce vor fi cheltuiți acum pentru servicii de organizare eveniment intră scena, sunet, lumini, dj, mc, artisti locali si nationali, simpozion cultural, turneu de fotbal, joc de artificii. (foto jos)

Dezmățul roșu pe banii săcelenilor continuă!

Scandal pe fonduri europene la Săcele! Există suspiciuni de abuz în serviciu la o asociație pesidizată?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia