Home / Actual / Sântilia lui Paris! Omul de afaceri apropiat de Popa Virgil a mai pus o dată mâna pe cel mai important eveniment din Săcele

Sântilia lui Paris! Omul de afaceri apropiat de Popa Virgil a mai pus o dată mâna pe cel mai important eveniment din Săcele

Ceea ce bănuiau cunoscătorii s-a întâmplat și în acest an la Săcele. 

Omul de afaceri Paris Miret, un apropiat colaborator al primarului Popa Virgil, și-a adjudecat din nou organizarea Sântiliei, cel mai important eveniment al comunității săcelene.

De fapt, există un adevărat monopol pe aceste evenimente locale pe care l-a impus Paris Miret, prin firmele pe care le controlează la vedere sau din umbră, cu susținerea lui Popa Virgil.

Toate acestea în timp ce ”Dosarul Patinoarul”, altă afacere dubioasă între Primăria Săcele și Paris Miret, bate pasul pe loc de câțiva ani, conform Argumentul.ro (detalii AICI)

Anul acesta, Primăria Săcele va cheltui suma de 132.100 lei fără TVA (157.199 lei cu TVA) pentru Sântilia 2022, un eveniment ce ar trebui să conțină simpozion cultural, dineu de deschidere, concurs de table, turneu de fotbal, scena, sunet, lumini scena, prezentator, artisti locali, artisti nationali, toalete ecologice, grafica afise, afise si banere, fotograf, foc de artificii.

Despre calitatea acestor evenimente organizate la Săcele în ultimii ani îi lăsăm să vorbească și să-și dea cu părerea pe locuitorii municipiului ce au participat la ele.

An bogat pentru firma de casă

În acest an Paris Miret a primit prin încredințare directă mai multe evenimente și sumele necesare din bugetul local.

În ianuarie, firma For Nice Events SRL (al cărei administrator de facto este omul de afaceri) a primit 4200 lei fără TVA pentru a organiza Ziua Unirii pe 24 ianuarie.

Ulterior, alți 5650 de lei fără TVA au fost primiți pentru organizarea evenimentului de Ziua Eroilor.

În iunie, s-a trecut la ”Săptămâna copiilor la Săcele”, o altă idee consumatoare de data aceasta a nu mai putin de 41.800 lei fara TVA.

Tot în iunie s-au mai dat cu încredințare directă și alți 19.400 lei fără TVA pentru Ziua seniorilor săceleni.

Iar lista nu se va opri aici până la final de 2022 și pare că nimănui nu îi mai pasă de legalitate, moralitate sau încrengături politice. (conform tabel jos)

Dezvăluiri incredibile și revoltătoare! Primarul Popa face vizite de ”plăcere” pe banii săcelenilor? – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia