Home / Actual / Dezvăluiri incredibile și revoltătoare! Primarul Popa face vizite de ”plăcere” pe banii săcelenilor?

Dezvăluiri incredibile și revoltătoare! Primarul Popa face vizite de ”plăcere” pe banii săcelenilor?

Publicația online Argumentul.ro a publicat un material cu adevărat revoltator sub titlul Vizita în interes „de serviciu” la Getuța… | Argumentul.ro

Conform acestuia, primarul Popa Virgil folosește mașina de serviciu (și combustibilul) pentru a face vizite ce au mai degrabă tentă personală și intimă, decât profesională.

O astfel de vizită a fost făcută în data de 24 ianuarie 2022, conform sursei citate, într-o zi liberă.

Iată întreg materialul Argumentul.ro! 

Deși trebuie să recunoaștem faptul că nu ne face o deosebită plăcere să facem această favoare unui PSD-ist ce nu-l mai poate ține în frâu pe primarul Mun. Săcele, informația și fotografiile ce intenționat au fost lăsate să se scurgă sunt prea de „Moulin Rouge” pentru a putea fi trecute cu vederea.

Getuța Zamfir, este secretarul Primăriei Municipiului Săcele, confidenta primarului Virgil Popa pe linie administrativă, juridică și … financiară.

Doamnă foarte respectabilă în instituție, Getuța este înzestrată nu doar cu o inteligență ce ar stârnii invidia altor secretare din breaslă, cât mai ales cu alte calități ce ar stârnii invidia oponenților primarului.

În general Getuța este nelipsită de la statuie sau de la evenimentele de imagine la care participă Virgil.

Dar din câte se pare, atunci când nu îl poate onora cu prezența, ca un adevărat lider, domnul primar “se sacrifică” și merge personal în cartierul Noua din Brașov pentru a o asigura pe Getuța că evenimentul a decurs ca la carte.

La fel s-a întâmplat și în 24 ianuarie anul curent în jurul orei 11:30, atunci când domn’ primar, zburlit de frig ca un pui de curcă, imediat după terminarea paradei organizată cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, a dat din nou fuguța să dea raportul și să se încălzească acasă la Getuța. Sau poate să-și primească consilierea administrativă, juridică și … financiară.

Dar din pacate, după cum se poate observa, primarul Popa Virgil nu a ținut cont de ziua liberă din 24 ianuarie și pentru vizita la domiciliul personal al duduiței, a folosit mașina de serviciu cu Nr. BV-01-PMS și cu siguranță și combustibilul plătit din bani publici.

Concluzionând, ne întrebăm, oare ce avea atât de important de făcut primarul Popa Virgil de a plecat val-vârtej de la ceremonia de depunere de coroane de la Săcele din dimineata zilei de 24 ianurie și s-a oprit fix la domiciliul Getuței?…

Redacția Saceleanul.ro îi adresează următoare întrebări publice primarului Popa Virgil:

  • Domnule primar, este adevărată informația prezentată de publicația Argumentul.ro?
  • Dacă da, care sunt motivele profesionale ale vizitei dumneavoastră din data de 24 ianuarie 2022, orele 13.00 în zona Dârste?
  • Este prima și singura dumneavoastră vizită realizata cu masina de serviciu la persoana menționată de publicația Argumentul.ro?

Mulțumim anticipat pentru răspunsurile dvs pe care le așteptăm la adresa [email protected] și pe care le vom face publice integral cu celeritate.

(Editorial) Popa Virgil, corigent la atras bani guvernamentali! Săcele nici cât Teliu, nici cât Șoarș, nici cât Voila. – Saceleanul

fotomontaj

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia