Home / Actual / Sântilia 2017: Sun & Moon, festival de muzică electronică, sâmbătă la Săcele

Sântilia 2017: Sun & Moon, festival de muzică electronică, sâmbătă la Săcele

Sântilia 2017 vine si cu primul festival de muzică electronică din Săcele, ce se va organiza sub titulatura SUN & MOON Festival.

Acesta este un concept unic ce doreşte să aducă oamenii mai aproape, să aducă distracţia la voi în oraş, să creeze viaţă de noapte ce este foarte dorită de tineri şi nu numai!

Locatia este strada Zizin, Nr 13 din Sacele, vis-a-vis de Rouleau Guichard, preţul unui bilet de intrare fiind de 10 lei în forma unui bon consumabil !

Programul evenimentului

22:00 – 22:10 : Prezentare eveniment + Dj de către Dorin Istrate
22:10 – 01:00 : Răzvan Cojocariu va începe şi va realiza WARMUP-ul
01:00 – 03:00 : Andrada va realiza programul de main al
evenimentului
03:00 – 05:00/06:00 : Dj Nick va realiza programul de afterhour al evenimentului

Despre numele de pe afis.

Răzvan Cojocariu, omul ce umplea locaţiile cu serile lui de karaoke şi concursuri, lansând voci la concursuri precum x factor vocea României.

Dar ce nu ştim e faptul că Răzvan se ocupa şi cu muzica bună, Deep, tech, funky şi multe altele, el fiind rezident la cluburi cu renume din Braşov preacum:
Street Caffe, Times, Social Pub, Fashion (Sfântu Gheorghe) , British Pub, Player’s Pub, L’etage

Andrada Dj începând activitatea în domeniu din 2010 a mixat în cluburi din tara, cât şi în alte 5 ţări, unul din exemple ar fii Cocoon.
Se exprimă prin muzică techno, house cât şi alte subgenuri.
Încearcă să combine diferite culturi şi sunete organice pentru a creea o armonie muzicală inspirată cât mai mult din natură.

Dj Nick isi incepe activitatea în 1991, mai mult ca o distracţie, la petreceri împreună cu prietenii.

Placându-i din ce în ce mai mult, îşi achiziţionează aparatura necesară şi începe să pună muzică la diferite evenimente (majorate , banchete , baluri de boboci , etc)

sursa text: pagina evenimentului Sun and Moon Festival

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply