Home / Actual / Salsa, Kizomba și Bachata: le înveți în Brașov la Step In2 Salsa

Salsa, Kizomba și Bachata: le înveți în Brașov la Step In2 Salsa

Vrei sa arati bine si sa te simti bine pe ringul de dans la toate evenimentele din viata ta? Vrei sa iti extinzi cunostintele legate de muzica, ritm si instrumente? Vrei sa te distrezi alaturi de oameni care impartasesc aceeasi pasiune?

Acum este momentul potrivit pentru un nou CURS de initiere marca Step in2 Salsa!!

Te asteptam cu entuziasm pe data de 18 octombrie, ora 18:00, la studioul de dans Step in2 Salsa (Casa Venus – Sala Crystal), sa participi la o ora introductiva de Salsa si sa te inscrii la cursurile noastre.

Pe durata celor 2 luni de curs, instructorii Step in2 Salsa, Edi si Ali, te invita sa descoperi lumea fascinanta a dansului si iti prezinta mereu zambitori si pasionati istoria, ritmul si vibratia acestor stiluri de dans. Ei te vor invata cum sa dansezi Salsa, Bachata Urbana, Bachata Dominicana si Rueda de Casino.

Cursul de initiere se desfasoara in zilele de Marti si Joi, ora: 18:00 – 19:00, in incinta Complexului Casa Venus (Sala Crystal), strada 13 Decembrie nr. 17. La inscriere vi se face un card de acces de 8 sedinte, pe care sunteti rugati sa-l prezentati la toate orele de curs.

Inscrierile la grupa noua de incepatori dureaza 2 saptamani!

!!! ELEVII si STUDENTII beneficiaza de o reducere de 20%!!!

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la:
[email protected], [email protected] sau la numerele de telefon: Edi – 0761617665 sau Ali – 0720530617

Va asteptam cu drag,
Echipa Step in2 Salsa

“Dance with your heart and your body will follow”
******************************************************************

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply