Home / Actual / Săcelenii sunt mai harnici decât administrația pesedistă care conduce orașul

Săcelenii sunt mai harnici decât administrația pesedistă care conduce orașul

Săcelenii sunt oameni harnici și cu simț civic ridicat, iar dovada acestor cuvinte este că atunci când este cazul aceștia nu ezită să pună umărul și să facă ceea ce ar trebui să facă administrația pesedistă ce conduce orașul.

Un exemplu în acest sens este dat de câțiva locuitori de pe străzile pietruite la nesfârșit și păgubos de primarul Virgil Popa. Acestia au decis să nu mai aștepte în zadar ca primăria să vină să facă ceea ce este plătită să facă și s-au apucat să desfunde singuri rigolele de pe aceste străzi. 

Într-o altă zonă a orașului, alți săceleni harnici îngrijesc de ani buni spațiul verde din zona unde locuiesc. Tund iarba, au plantat flori și chiar un umbrar și au transformat zona într-un mic colț de paradis unde cei de pe stradă se întâlnesc și socializează.

Asta deși Primăria Municipiului Săcele plătește unei firme de casă a PSD-ului în jur de 120.000 lei pe an pentru amenajarea și îngrijirea spațiului verde din oraș.

Foarte aproape de zona Bunloc, câțiva săceleni s-au apucat să repare carosabilul din fața casei. Au folosit câțiva saci de ciment, nisip și pietriș pentru a stabiliza terasamentul ce o lua la vale, dar și pentru a astupa și îndrepta crăpăturile adânci din ceea ce administrația consideră stradă, dar oamenii numesc uliță.

Ironia este ca din intersecția cu pricina, panorama orașului este superbă.

Așa este Săcelele anului 2020, privit de departe pare un loc idilic. Asta până ajungi în el și te lovește realitatea!

Noua grădiniță Universul Montessori din cartierul Izvor (Tărlungeni) își va deschide porțile pe 1 ianuarie 2021

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia