Home / Business / Noua grădiniță Universul Montessori din cartierul Izvor (Tărlungeni) își va deschide porțile pe 1 ianuarie 2021

Noua grădiniță Universul Montessori din cartierul Izvor (Tărlungeni) își va deschide porțile pe 1 ianuarie 2021

Lucrările de construcție la nouă grădiniță Universul Montessori din cartierul Izvor (Tarlungeni) se desfășoară conform planificărilor, grație proiectului finanțat de Ciprian Durbalau și că la 1 ianuarie 2021 aceasta o să își deschidă porțile pentru cei mici.

În viitoarea grădinită ce se construiește pe un teren de peste 3000 mp, vor invăta 80 de copii, între 2 și 6 ani, clădirea urmând să fie dotată cu 4 săli de clasă, cu mobilierul și materialele aferente sistemului Montessori.

De asemenea, pe terenul din incintă vor fi amenajate un loc de joacă, o parcare, o sală de sport și spații verzi cu o mini-fermă de animale.

Această grădiniță face parte din proiectul Universul Montessori de a crea în zona metropolitană Brașov, o rețea de grădinițe de cartier, venind în felul acesta cât mai aproape de fiecare familie.

Nu putem să vă mai ascundem și faptul că din septembrie 2022, Universul Montessori Brașov sub indrumarea Directorului Educațional Simona Ignat, o să inaugureze și cea mai modernă școală Montessori, la standarde europene.

Îți dorești să ai un copil independent și increzător în forțele proprii?

Ești educator/profesor/instructor sau pur și simplu ai înclinații educaționale și îți dorești să faci parte din echipa Universul Montessori Brașov?

Așteptăm mesajele voastre la adresa de email: [email protected]

Ciprian Sterpu şi echipa PNL Săcele şi-au depus primii candidaturile pentru Primărie şi Consiliul Local Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia