Home / Actual / Ciprian Sterpu şi echipa PNL Săcele şi-au depus primii candidaturile pentru Primărie şi Consiliul Local Săcele

Ciprian Sterpu şi echipa PNL Săcele şi-au depus primii candidaturile pentru Primărie şi Consiliul Local Săcele

Partidul Naţional Liberal doveşte că este în continuare o formaţiune politică puternică şi serioasă în municipiul Săcele.

Liberalii săceleni s-au mobilizat exemplar în această perioadă pre-electorală şi au depus primii la Biroul Electoral de Circumscripţie candidatura lui Ciprian Sterpu – pentru funcţia de primar şi pe cea a echipei PNL pentru Consiliul Local.

”Le mulţumesc pe această cale colegilor care au muncit serios în acestă perioadă dificilă, atât la strângerea semnăturilor de susţinere a candidaturii mele, cât şi a viitorilor consilieri liberali.

Deasemenea, le mulţumesc celor mulţi ce au semnat pentru sususţinerea noastră. Este un lucru ce ne onorează.

Le transmitem săcelenilor un mesaj de încredere faţă de  viitor. Vom face o campanie electorală pozitivă, cu multe idei şi propuneri bune pentru comunitatea noastră.”

Ciprian Sterpu – Candidatul PNL pentru Primăria Municipiului Săcele

Ciprian Sterpu a mai declarat şi că PNL nu a apelat în aceasta pre-campanie electorală la strângerea de semnături la corturi, pentru a nu risca îmbolnăvirea cu COVID-19 a colegilor de partid şi nici a săcelenilor.

Cu toate acestea PNL a strâns de două ori şi jumătate mai multe semnaturi decât minimum necesar prevăzut în lege.

Sunt Ciprian Sterpu, candidatul PNL pentru Primăria Municipiului Săcele. Fac politică liberală de 16 ani, toți doar în PNL. Cu seriozitate, consecvență și onoare. Mi-am construit o carieră politică fără traseism, fără compromisuri pe sub masă și fără să-mi trădez alegătorii si suținătorii. Fiti alături de mine pe 27 septembrie! Este vremea oamenilor corecți!

Publicată de Ciprian Sterpu pe Miercuri, 12 august 2020

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia