Home / Actual / Săcelenii au umor! ”Azi dimineață, în cursa Săcele-Brașov stăteau călătorii ca sardinele-n conservă. Sper că n-am luat nici azi virusul! Doamne-ajută!”

Săcelenii au umor! ”Azi dimineață, în cursa Săcele-Brașov stăteau călătorii ca sardinele-n conservă. Sper că n-am luat nici azi virusul! Doamne-ajută!”

Culeasă de pe Facebook, despre transportul săcelean.

Azi dimineață, în cursa Săcele -Brașov stăteau călătorii ca sardinele-n conservă… O doamnă cochetă, de vârstă venerabilă, urcă în autobuz și o ia la rost pe doamna controlor care ne rupe fără milă biletele: ,,Ce e cu înghesuiala asta în autobuz? E ilegal, pe pandemia asta, s-a dat lege, unde e distanțarea socială, de ce nu puneți mai multe autobuze?”

Controloarea cu părul ca pana corbului și ten închis la culoare s-a blocat și a început să se albească la față. Mă gândesc că are dreptate doamna la vârsta senectuții, nu a îmbătrânit degeaba.

Un țigănuș șmecher o apără pe controloarea a cărei culoare o împărtășește, și sare cu gura la bătrânică: ,,Da’ matale respecți distanțarea socială? Dacă ai văzut că e aglomerat, de ce te-ai mai urcat în autobuz, ca să sporești înghesuiala? Și de ce te legi de controloare că nu ea hotărăște numărul de autobuze!”

Mă gândesc că nu mai are dreptate bătrâna ci brunețelul. Bravo, băiete! Chiar dacă mulți din etnia ta nu au școală, compensează prin istețime.

Un nene, la vreo 60 de ani îl apostrofează imediat : ,,Nu ți-e rușine să vorbești tocmai tu? Ești singurul din autobuz care nu poartă mască!” Mă uit la brunețel, n-are mască. Hopa! Păi, cum să-i mai dau dreptate când încalcă legea? Nuuu, nenea are dreptate! Îl și cunosc, e clar că el are dreptate!

Acesta continuă: ,,…că m-am săturat de voi, dac-ar fi după mine, v-aș ține în carantină tot Gârcinul, unu’ n-ar mai ieși de acolo!” Cineva din spate comentează: ,, Nene, ești rasist!” Cam așa e! Te cunosc, îmi pare rău, nene, dar ai fost rasist, ai încălcat niște principii democratice, nu mai pot să-ți dau dreptate nici dumitale!

Noroc că am am ajuns repede la destinație că m-am săturat să tot dau dreptate și apoi să mă răzgândesc! Sper că n-am luat nici azi virusul! Doamne-ajută!

Transportul în comun la Săcele: Soluții și Oportunități!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia