Home / Actual / Saceleanul.ro va recomanda pentru weekend …

Saceleanul.ro va recomanda pentru weekend …

Se anunță un weekend plin de evenimente și de distracție pentru săceleni, care au de ales între activități și evenimente sportive, festivaluri tradiționale și petreceri tematice de Halloween.

Astfel, restaurantul Fényes vă invită vineri, 25 octombrie ora 19:00 la Halloween Party! Costumația este obligatorie!

Sâmbăta și duminică are loc Festivalul “Piatra Netedă” care promovează produsele ecologice tradiţionale din munţii săceleni. Deschiderea oficială este sâmbătă la ora 10:00. După ora 11:00 sâmbata și duminică organizatorii au pregătit un program folcloric susţinut de artişti locali. Totul se va termina cu un foc de tabără. Gazda evenimentului este Pensiunea “Piatra Netedă” de pe strada Morii Nr. 119 din Săcele.

Sâmbătă la ora 11:00, Asociația Împreună pentru Săcele vă așteaptă la o noua sesiune antrenantă de zumba în Sala de Sport din cartierul Ștefan cel Mare.

Sâmbătă de la ora 12:00 Club Sportiv Rugby Săcele vă așteaptă la etapele 5 și 6 din cadrul Campionatului Național de mini-rugby regiunea Muntenia, categoriile U10 și U12. Săcelenii iubitori de rugby sunt așteptați la Stadionul Electroprecizia să susțină juniorii noștri la primele meciuri oficiale de rugby de la Săcele din ultimii 10 ani!

Sâmbătă și duminică în Piața Libertății din Cernatu au loc “Zilele meșteșugurilor tradiționale săcelene” în cadrul cărora săcelenii vor avea ocazia să urmărească şi să participe la ateliere interactive de meşteşuguri tradiţionale precum sculptura în lemn, cusut şi broderie, ouă încondeiate, ceramică figurativă, pictură pe sticla sau confecţionare păpuşi.

Duminică ora 11:00 stadionul din Precizia va fi gazda meciului dintre F.C. Săcele și C.S. CFR Brasov, meci contând pentru etapa a 9-a a ligii a V-a. Hai Preciziaaaaaa!

Distracție plăcută !

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply