Home / Actual / Săceleanul.Ro: Primarul Virgil Popa ne acuză că producem “fake news”. Iată mesajul lui!

Săceleanul.Ro: Primarul Virgil Popa ne acuză că producem “fake news”. Iată mesajul lui!

…………………………………………………………………………………..

Primăria Municipiului Săcele, în legătură cu articolul de pe site-ul saceleanul.ro, ”Cursele “experimentale” cu plecare din Gârcini devin permanente”, aduce următoarele precizări menite de a informa corect și cu responsabilitate cetățenii municipiului:

  • După cum s-a informat anterior scopul introducerii unei curse pe traseul ”Gârcini – Poienelor” este în principal de a decongestiona cursa principală ”Garaj – Poienelor” și de a veni în sprijinul cetățenilor din cartierul Gârcini pentru a avea un acces mai facil la locurile de muncă din municipiile Săcele și Brașov
  • Cursa ”Gârcini – Poienelor” este a treia cursă secundară a SC ”Servicii Săcelene” SRL, pe lângă cursele ”Garaj – Brădet” și ”Garaj – Livada Poștei” (dedicată elevilor).
  • În strategia municipalității privind transportul în comun nu a existat și nu există nicio intenție de a schimba traseul principal ”Garaj – Poienelor”, cum dezinformează articolul menționat. Cursa de pe traseul ”Gârcini – Poienelor” va rămâne una din cursele secundare, cu scopul mai sus menționat
  • În momentul de față, pe traseul ”Gârcini – Poienelor” există 9 curse pe zi experimentale, analiza finală și hotărârea privind numărul de curse care va fi permanentizat urmând să fie luată de administrație la finalul acestei luni
  • Informația de pe site-ul saceleanul.ro privind cele 3 curse de pe traseul Gârcini – Poienelor este complet falsă

În ultima perioadă pe site-ul ”saceleanul.ro”, cât și pe grupul de facebook al site-ului, ”Orașul Săcele”, ambele întreținute de dl. Sterpu Ciprian – consilier local PNL, apar informații false, iar uneori de-a dreptul mincinoase, privind activitățile din municipiul Săcele, și în special cele ale administrației.

Rolul mass-media este acela de a informa corect, în primul rând din respect față de cetățeni. Site-ul ”saceleanul.ro” este un mijloc de informare pentru mulți săceleni, care merită respectul tuturor, chiar dacă uneori interesele sunt mai degrabă electorale, decât de informare.

Reafirmăm și pe această cale faptul că, în privința subiectelor care țin de administrație, Primăria Municipiului Săcele este deschisă oricărei colaborări cu mass-media.

Primar Ing. Virgil Popa

…………………………………………………………………………………………………………………………….

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply